Nieuws

 

 

Nieuws

 

 

 

Nieuws vanuit de vereniging

We brengen je ook via deze pagina op de hoogte van nieuwtjes en oproepen vanuit de vereniging,
zodat je optimaal gebruik kunt maken van je lidmaatschap.

 

 • We zijn jarig
  We bestaan dit jaar 100 jaar en dat gaan we vieren! Samen met jou. Zo organiseren we diverse activiteiten en er komt een pop-up tentoonstelling over 100 jaar efficiency. Loop jij al heel lang mee in de vereniging? Heb je een leuke anekdote over de geschiedenis van ICT of NLdigital? Of staat er bij jou op kantoor een prachtig object uit onze rijke geschiedenis stof te verzamelen? Laat het ons weten
   
 • Voorbeeld functieprofielen
  Heb je de voorbeeld functieprofielen al gezien in het ledenportal? Je vindt ze hier onder het tabblad algemeen. Handig voor het werven en selecteren van nieuw personeel, het maken van duidelijke afspraken over functies voor de beoordeling en voor inzicht in de organisatiestructuur.  
   
 • ICK-cao
  De ICK-cao 2022 is beschikbaar. Kijk hier voor de belangrijkste wijzigingen. Download de cao hier
   
 • Benchmark Diversiteit & Inclusie
  Heeft jouw bedrijf 15 medewerkers of meer? En ben je benieuwd hoe jullie ervoor staan op het gebied van diversiteit en inclusie? Doe dan mee met de D&I Benchmark!
   
 • Terugkijken webinars
  Wist je dat je webinars terug kunt kijken? Heb je geen tijd op het geplande moment om het webinar te volgen, maar lijkt het je wel een interessant onderwerp? Kijk dan later wanneer het jou uitkomt het webinar terug. Je vindt de webinars met juridische onderwerpen onder Juridische dienstverlening (tabblad webinars) en de HR gerelateerde webinars onder HR-dienstverlening (niet alle webinars worden gepubliceerd). Ben je benieuwd naar toekomstige webinars, kijk dan in onze kalender voor de onderwerpen.

 

 

Ga terug naar onze website    www.nldigital.nl

 

NLdigital

 

(0348) - 49 36 36 

info@nldigital.nl

 

Ga terug naar onze website 

www.nldigital.nl