Nieuws

 

 

Nieuws

 

 

 

Nieuws vanuit de vereniging

We brengen je ook via deze pagina op de hoogte van nieuwtjes en oproepen vanuit de vereniging,
zodat je optimaal gebruik kunt maken van je lidmaatschap.

 

 • Benchmark Diversiteit & Inclusie
  Heeft jouw bedrijf 15 medewerkers of meer? En ben je benieuwd hoe jullie ervoor staan op het gebied van diversiteit en inclusie? Doe dan mee met de D&I Benchmark!
   
 • Terugkijken webinars
  Wist je dat je webinars terug kunt kijken? Heb je geen tijd op het geplande moment om het webinar te volgen, maar lijkt het je wel een interessant onderwerp? Kijk dan later wanneer het jou uitkomt het webinar terug. Je vindt de webinars met juridische onderwerpen onder Juridische dienstverlening en de HR gerelateerde webinars onder HR-dienstverlening (niet alle webinars worden gepubliceerd). Ben je benieuwd naar toekomstige webinars, kijk dan in onze kalender voor de onderwerpen.
   
 • Podcast 

  We hebben een tip voor je tijdens je dagelijkse wandeling tussen de werkzaamheden door: luister naar de podcast Het ministerie van Digitale Zaken. Hierin gaan Lotte de Bruijn en Robin Rotman in gesprek met politici over hun digitale ambities en plannen. En hoe kijken experts en bestuurders uit het bedrijfsleven, de zorg en de wetenschap naar digitalisering?

 • Voorbeelddocumenten
  Nu je toch in het ledenportal bent: we hebben weer nieuwe voorbeelddocumenten. Kijk in het menu bij Advies en ondersteuning bij de HR-dienstverlening. Hier vind je een Model personeelshandboek, Model thuiswerkregeling, Model thuiswerkovereenkomst, Model arbeidsovereenkomst en een Model vaststellingsovereenkomst. Heb je hier vragen over, dan kun je contact opnemen met onze HR-adviseur Lotte Romijn

 • Strandborrel
  We mogen weer! Op woensdag 6 juli is de NLdigital Strandborrel, het netwerkevenement van de digitale sector. Dit jaar bestaan we 100 jaar en heffen we graag samen met jou het glas. Zien we je daar? 
   

 

 

Ga terug naar onze website    www.nldigital.nl

 

NLdigital

 

(0348) - 49 36 36 

info@nldigital.nl

 

Ga terug naar onze website 

www.nldigital.nl