Nieuws

 

 

Nieuws

 

 

 

Nieuws vanuit de vereniging

We brengen je ook via deze pagina op de hoogte van nieuwtjes en oproepen vanuit de vereniging,
zodat je optimaal gebruik kunt maken van je lidmaatschap.

 

 • Terugkijken webinars
  Wist je bijvoorbeeld al dat je webinars terug kunt kijken? Heb je geen tijd op het geplande moment om het webinar te volgen, maar lijkt het je wel een interessant onderwerp? Kijk dan later wanneer het jou uitkomt het webinar terug. Je vindt de webinars onder Juridische dienstverlening en de hr-webinars onder HR-dienstverlening (niet alle webinars worden gepubliceerd). Ben je benieuwd naar toekomstige webinars, kijk dan in onze kalender voor de onderwerpen.
   
 • Podcast 

  We hebben een tip voor je tijdens je dagelijkse wandeling tussen de werkzaamheden door: luister naar de podcast Het ministerie van Digitale Zaken. Hierin gaan Lotte de Bruijn en Robin Rotman in gesprek met politici over hun digitale ambities en plannen. In het eerste seizoen richtten we ons op de nieuwe Kamercommissie Digitale Zaken. Aan digitale ambities is in deze Kamer geen gebrek! Voor het tweede seizoen gaan we Europa in.

 • Voorbeelddocumenten
  Nu je toch in het ledenportal bent: we hebben weer nieuwe voorbeelddocumenten. Kijk in het menu bij Advies en ondersteuning bij de HR-dienstverlening en hier vind je onder het tabblad Algemeen een Model personeelshandboek, Model thuiswerkregeling en een Model thuiswerkovereenkomst. Onder het tabblad Arbeidsrecht vind je een Model arbeidsovereenkomst en een Model vaststellingsovereenkomst. Heb je hier vragen over, dan kun je contact opnemen met onze HR-adviseur Lotte Romijn

   

 

 

Ga terug naar onze website    www.nldigital.nl

 

NLdigital

 

(0348) - 49 36 36 

info@nldigital.nl

 

Ga terug naar onze website 

www.nldigital.nl