Zakendoen in de VS

Kansen en valkuilen

  • Evenementen

Toelichting workshop:

De Verenigde Staten oefenen een grote aantrekkingskracht uit op ondernemers, onder andere vanwege de grote markt en de bekendheid met de taal en de cultuur. Vanuit juridisch oogpunt verschilt het Amerikaanse rechtssysteem aanzienlijk met dat van het Nederlandse en Europese continentale systeem. Waar krijg je als ondernemer mee te maken? Wat zijn veel voorkomende valkuilen? Welk risico loop je als Nederlandse ICT onderneming als er iets mis gaat met een opdracht of bij een klant in de VS? Deze en andere veel voorkomende vragen komen aan de orde in de workshop op woensdag 30 november 2022


De workshop wordt gegeven door advocaat mr. Carl M.R. van der Zandt en Jacob Willemsen, founder van TABS Inc. Zij hebben veel ervaring met het adviseren van bedrijven over zakendoen in de VS. Carl op het juridische vlak en Jacob met de praktische aspecten zoals de financiële administratieve zaken om de bedrijven te ontzien.  


We sluiten de workshop af met een netwerkborrel. Daarnaast kan je onze pop-up tentoonstelling: 100 jaar efficiency bezoeken. Kortom, mis het niet.


Pop-up tentoonstelling: 100 jaar efficiency
NLdigital bestaat 100 jaar! Om dit te vieren staat er een pop-up tentoonstelling bij ons op kantoor waarbij we kijken wat 100 jaar Efficiency ons land heeft gebracht. Meer informatie!

Bij aanmelding van deze workshop ga je accoord met het delen van je contact gegevens met de sprekers. 

Praktische informatie

 

    15:30 - 17:30 uur
      De Corridor 5, Breukelen

      Gratis voor leden en

        niet-leden

  

Ga terug naar onze website    www.nldigital.nl

 

NLdigital

 

(0348) - 49 36 36
info@nldigital.nl

 

Ga terug naar onze website
www.nldigital.nl