Webinar Word Data Pro(f) 

  • Evenementen

Toelichting webinar:

De Avg is inmiddels breed geïmplementeerd. Maar er blijven updates en wijzigingen komen. Veel vragen die over de Avg gesteld worden bij onze juristen zijn te herleiden naar de vragen: ‘Wie is verwerker?’, ‘Wat zet ik in een verwerkersovereenkomst?’, ‘Hoe implementeer ik de Avg?’ en ‘Hoe ga ik om met de doorgifte van persoonsgegevens naar een derde land?’. 

Tijdens dit webinar zal NLdigital seniorjurist Henk Bethlehem hierop ingaan. Ook komt onze Data Pro Code voorbij. De Data Pro Code is een praktische vertaling van de Avg voor Verwerkers (data processors). Deze code is in nauwe samenwerking met onze leden en de Autoriteit Persoonsgegevens ontwikkeld en is in 2020 door de AP goedgekeurd. Wij geven je meer informatie hoe jouw organisatie kan aantonen als Verwerker aan de Avg te voldoen. 

Komen deze vragen jou bekend voor en wil je hier antwoord op of bevestiging dat je dit goed geregeld hebt, of wil je meer weten over Data Pro? Neem dan deel aan de webinar op donderdag 11 november en stel je vragen!  

Praktische informatie

 

    13:00-14:30
      Online via Teams

      Gratis voor leden 
€      75,- voor niet-leden

Ga terug naar onze website    www.nldigital.nl

 

NLdigital

 

(0348) - 49 36 36
info@nldigital.nl

 

Ga terug naar onze website
www.nldigital.nl