Webinar Autoriteit Persoonsgegevens – afdeling Internationaal Onderzoek

  • Evenementen

Toelichting webinar:

In de digitale wereld van vandaag houdt de verwerking van persoonsgegevens doorgaans niet op bij de Nederlandse grens. Grote kans dat jouw organisatie persoonsgegevens verwerkt in het buitenland. Persoonsgegevens moeten over de grens ook de bescherming krijgen die zij verdienen.

De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) is de onafhankelijke toezichthouder in Nederland die de bescherming van persoonsgegevens bevordert en bewaakt. Hoe ziet de AP erop toe dat organisaties die internationaal opereren zich aan de regels houden? Wat als er meerdere landen, en dus meerdere privacy toezichthouders, betrokken zijn? En hoe werken de toezichthouders in de EU samen om de Avg overal hetzelfde uit te leggen?

In dit webinar vertelt gastspreker Iris Koetsenruijter, Senior Inspecteur Internationaal Onderzoek bij de AP, je meer over de internationale werkzaamheden van de AP. Verwerkt jouw organisatie persoonsgegevens in het buitenland, of ben je gewoon benieuwd hoe de AP internationaal te werk gaat? Neem dan deel aan de webinar op dinsdag 05 oktober 2021!

Doelgroep 

Lidbedrijven die interesse hebben in de internationale onderzoeken en internationale afstemming bij de AP.

Praktische informatie

 

    10:30 - 11:30
      Online via Teams

      Gratis voor leden 
€      75,- voor niet-leden

Ga terug naar onze website    www.nldigital.nl

 

NLdigital

 

(0348) - 49 36 36
info@nldigital.nl

 

Ga terug naar onze website
www.nldigital.nl