Verwerven high performance relatie met (grote) IT-afnemers

Werken aan een goede start in de relatie

  • Evenementen

Toelichting virtuele bijeenkomst:

NLdigital en het CIO Platform Nederland werken actief samen om de diverse problemen tijdens de samenwerking tussen softwareleveranciers en grootgebruikers van IT te voorkomen en op te lossen.
Op 5 oktober 2021 organiseren we de eerste inhoudelijke sessie uit een reeks waarin softwareleveranciers en (groot) afnemers van IT toenadering zoeken. Gedurende het jaar ontmoeten de partijen elkaar met als uitgangspunt toe te werken naar een prettige samenwerking waarbij de partijen in harmonie elkaar versterken en zo hooglopende conflicten voorkomen. Het programma op 5 oktober zal bestaan uit een aantal presentaties van best practices, zowel vanuit de softwareleverancier als de afnemer.

Voor wie?

Richt jij je op het verwerven van klanten, onderhouden van de relaties en inrichten van contracten met grootgebruikers van IT? Meld je dan direct aan voor deelname aan deze virtuele bijeenkomst.

Let op! NLdigital organiseert dit webinar in samenwerking met CIO Platform Nederland. Bij inschrijving delen we met deze organisaties dat jij je hebt aangemeld (bedrijfsnaam, voornaam - achternaam).

Praktische informatie

 

    11:30 - 13:00 uur
      Online

      Gratis voor leden en voor niet-leden

Ga terug naar onze website    www.nldigital.nl

 

NLdigital

 

(0348) - 49 36 36
info@nldigital.nl

 

Ga terug naar onze website
www.nldigital.nl