ICT Markttoets Onderhoudmanagementsoftware Rijksvastgoedbedrijf

Inschrijven:

  • Evenementen

Praktische informatie:

Datum bijeenkomst: 26 november 2019 van 12.30 uur tot 17.00 uur

Locatie:  Den Haag

Aanmelden kan tot en met vrijdag 15 november 09.00 uur.

Bekijk voor meer informatie en ter voorbereiding de volledige uitnodiging:

Uitnodiging (met vragen aan de markt ter voorbereiding)

Achtergrondinformatie

Bijlage bij achtergrondinformatie

 

Doelgroep voor deze bijeenkomst

Deze ICT Markttoets richt zich op marktpartijen die als productleverancier en/of dienstenleverancier een Onderhoudsmanagementsysteem ter ondersteuning van de instandhoudingsprocessen voor de vastgoedportefeuille inclusief buitenruimte kunnen leveren en/of kunnen helpen implementeren. Kennis van de instandhoudingsprocessen vastgoed en/of buitenruimte is vereist.

De deelnemende medewerker is werkt als specialist bij de organisatie, kan met mandaad namens de organisatie spreken én heeft kennis van de inhoud en ervaring m.b.t. het domein onderhoudsmanagement.
Voor deze ICT Markttoets is NLdigital uitdrukkelijk niet op zoek naar medewerkers met een deels, of zuivere commerciële rol.

Per organisatie kan één persoon worden aangemeld. Er kunnen ongeveer 20 marktpartijen deelnemen. Bij eventuele over inschrijving wordt een selectie gemaakt ten behoeve van een representatieve vertegenwoordiging van de markt.

Voorbereiding

Voor een goede uitvoering van de ICT Markttoets is het van belang dat de aangemelde persoon zich één dagdeel kan voorbereiden op de vragen, de twee bijlagen heeft gelezen, beschikbaar is voor één dagdeel workshop en voor de review van de concept­ rapportage.


Op 19 november 2019 krijgen de aangemelde bedrijven definitief bericht of ze worden uitgenodigd voor deelname.