Webinar: Een nieuwe wet inzake pensioen, wat moet ik als werkgever doen?

Adviseur pensioenen Gerrold Smolders beantwoordt de meest voorkomende vragen

  • Evenementen

Sinds 1 juli 2023 is de Wet Toekomst Pensioenen een feit. Deze nieuwe wet verandert het pensioen voor elk bedrijf en elke medewerker. En niet zo’n beetje ook… 
Pensioencontracten moeten worden aangepast en werkgevers hebben behoorlijk wat keuzes te maken in samenspraak met hun medewerkers. Uiterlijk per 1 januari 2028 moet elke pensioenregeling zijn aangepast. Dat lijkt nog ver weg maar er zal in de tussentijd veel werk verzet moeten worden. Daarom raden we aan om op korte termijn aan de slag te gaan zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

In dit webinar gaat Gerrold Smolders, adviseur bij Montae & Partners, in op de Wet Toekomst Pensioenen en bespreekt de vraagstukken waar jij en jouw medewerkers mee te maken krijgen.

Vragen die aan bod komen: Wat gaat er nou precies wijzigen? Welke keuzes heb ik? Wat moet ik als werkgever doen? Hoe moet ik dat doen en per wanneer? Waar moet ik op letten? Er is ruimte om eigen vragen in te brengen.

Programma:
10:30 uur: Start webinar
11:30 uur: Ruimte voor vragen

Doelgroep: alle werkgevers met een pensioenregeling. Niet voor werkgevers die onder de verplichte pensioenregeling uit de ICK cao vallen.

Dit webinar is ook eerder gegeven op 18 september 2023.

Praktische informatie

 

     Dinsdag 16 januari

     10:30 - 12:00 uur
      Online

      Gratis voor leden 

Ga terug naar onze website    www.nldigital.nl

 

NLdigital

 

(0348) - 49 36 36
info@nldigital.nl

 

Ga terug naar onze website
www.nldigital.nl